Høyres Landsmøte 2017

"-Kjentfolk har igjen levert et arrangement som av mange blir kalt tidenes landsmøte i Høyre," skriver kunden etter seks dager med gjennomføring.

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere fra Trippel M og Bary, oppsummerer vi en fantastisk gjennomført jobb for Høyres Landsmøte 2017!

Innunder det tekniske leverte vi absolutt alt av avansert lyd, lys og spesialbygd scene, kameraproduksjon med TV-overføring og direkte streaming. I tillegg leverte vi voteringsløsninger, telepromptere, deltagerhåndtering som påmeldingssystem, en web- og mobilbasert app, samt underholdning og mye mer.

Som referansen sier har denne produksjonen høyt tempo og et uforutsigbart program, og vi er stolte av å presentere nok en fornøyd kunde!

Kjentfolk har igjen levert et arrangement som av mange blir kalt tidenes landsmøte i Høyre. Våre landsmøter har høyt tempo og uforutsigbart program. Det setter høye krav til våre leverandører. Kjentfolk bidrar også med mye erfaring som løfter våre arrangement til stadig nye høyder. -Sunniva Ihle Steinstad, strategisk rådgiver for partiledelsen.